📢📢چرا ازابلیموی طبیعی استفاده کنیم؟؟
❓❓❓❓
درمراحل ابگیری صنعتی,برای ابگیری بیشتر لیمو را حرارت داده تا بافت های ان نرم شوند واب بیشتری دهند,سپس ان را پاستوریزه می نمایند,در این فرایند میزان زیادی از ویتامین های ان بخصوص ویتامین c از بین رفته,وپس از گذشت زمان تمامی مواد ریز مغذی خود را از دست خواهد داد و همچنین برای حفظ طعم ترش و ماندگاری بالا از مواد نگهدارنده نیز استفاده خواهد شدکه خود مضراتی دیگر به دنبال خواهد داشت…
⁉️ایا باز هم مایلید از ابلیموی صنعتی استفاده نمایید؟…